Josep Colet i Giralt

 
Josep Colet i Giralt

Nascut en 1935
de Barcelona

6 Records

3.8 min
En Josep recita dues poesies de la seva autoria i explica el significat que té per a ell la seva llengua, i les raons d'escriure exclusivament en català.
visualitzacions 12207 vegades
10.4 min
En Josep fa un recompte de les obres publicades fins avui. Llibres de poesies i sonets, novel.les, revistes, i obres experimentals, com el projecte Globàlium.
visualitzacions 6727 vegades
8.0 min
En Josep recorda la seva infantesa marcada pel franquisme i amb greus problemes de salut, i com les classes dels seus professors Salvador Perarnau i Manuel Tort van influir en la seva poesia i en el seu sentime...
visualitzacions 7885 vegades
4.6 min
En Josep explica les reunions que fan al Seminari d'investigació poètica i al Grup d'Estudi de filosofia, on es dediquen a descobrir noves formes d'escriure poesia.
visualitzacions 6507 vegades
3.6 min
En Josep i altres poetes que recitaven a Ràdio Quatre, van crear un grup de poetes, escriptors i cantants que es reunien a La Cova del Drac per intercanviar i compartir les seves obres i les d'altres artistes.
visualitzacions 7339 vegades
3.5 min
En Josep, que es va llicenciar com a advocat, va deixar la seva professió per dedicar-se a la publicitat, viatjant per tot Espanya. Més tard, es va dedicar a fer classes de català, de preceptiva poètica, v...
visualitzacions 6840 vegades