Josep Dalmau i Olivé

 
Josep Dalmau i Olivé

Nascut en 1926
de Gallifa

8 Records

9.3 min
En Josep recorda els inicis en l'escriptura i la seva necessitat d'escriure davant la repressió i la mentida.
visualitzacions 5997 vegades
5.3 min
En Josep es defineix com un home preocupat pels dolents i recorda les diferents etapes de la seva vida vinculada a la lluita i el cristianisme.
visualitzacions 5994 vegades
8.3 min
Capellà de Gallifa durant més de 50 anys, en Josep fa un revisió de com va arribar a aquest poble i les activitats que hi va realitzar.
visualitzacions 6319 vegades
8.8 min
En Josep fa un repàs de les seves activitats com a sacerdot dels diferents pobles on va ser i de l'afecte que va rebre de part de la gent.
visualitzacions 12409 vegades
7.7 min
En Josep recorda les participacions per la llibertat que va realitzar en èpoques franquistes com van ser els fets del Palau de la Música o la marxa dels capellans cap a la comissaria de la Via Laietana, a Bar...
visualitzacions 8836 vegades
9.1 min
Quan en Josep parla del seminari les anècdotes se succeeixen les unes rere les altres. Així, recorda el discurs místic de Franco, la seva estada a Salmanca i quan el van posar sobre les vies del tren per ens...
visualitzacions 6222 vegades
3.3 min
Malgrat l'oposició inicial del seu pare, en Josep va aconseguir entrar al seminari. Avui recorda aquella etapa de la seva vida.
visualitzacions 8071 vegades
7.3 min
Nascut a Sant Llorenç Savall, en Josep recorda una infantesa dominada per la naturalesa, l'aventura, el lideratge natural respecte als altres nois i la rebel·lia amb els grans.
visualitzacions 6895 vegades